KASTAMONU / MERKEZ - Merkez Ortaokulu

Ekm

İlki 9-10 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen “Üretimden Tüketime, Hayallerden Bilime Koşalım Haydi Kastamonu” 4007-TÜBİTAK Bilim Şenlikleri programı kapsamında desteklenmeye layık görülen Kastamonu Bilim Şenliği projesinin ikincisi, 10-11 Ekim 2018 tarihinde Kastamonu Belediyesi Kuzeykent Kapalı Pazar yerinde yapıldı.

Nis

2018. 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI YAPILDI.

Eyl

Okulumuzun geleneksel hale gelen aşure etkinliğini gerçekleştirdik.

Eyl

2018-2019 yılı İlköğretim Haftası kutlama Programı Öğretmenlerimiz Burcu Vildan BULUT ve Mehmet KURDAŞ koordinesinde tüm öğrencilerimizn katılımı ile gerçekleşti.

2017-2018 eğitim - öğretim yılı sene sonu karne törenini yaptık.

May

Beslenme dostu okul sertifikasını aldık.

May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerince hazırlanan 4006 Tübitak Bilim Fuarı projeleri  ve resimler sergilendi.

May

4006 Tübitak Bilim Fuarı ve Kermesimiz açılıyor.

May

Milli Eğitim Müdürü Cengiz BAHÇACIOĞLU Merkez Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Nis

Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ´ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Merkez Ortaokulunda coşku ile kutlandı.

Nis

Merkez Ortaokulu öğrencileri 17 Nisan -19 Nisan tarihlerinde Çanakkale ve İstanbul gezisi düzenledi.

Nis

Okulumuz öğrencileri , öğretmenleri ve idarecilerinini katıldığı "Cumhuriyet Meydanı Kitap Okuma Etkinliği" yaptık.

Nis

Yüzme şampiyonasında okul kız ve erkek takımlarımız  birinciliğe kulaç attılar.

Nis

Okul satranç takımımız bölge şampiyonasından finallere katılma hakkı elde ederek döndü.

Nis

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizce , öğrencilerimize yönelik Kuranı Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı.